Infra

IT- infrastruktuuri yrityksille ja opetussektorille

Kaikki sovelluksesi yhdessä paikassa, millä tahansa tietokoneella, tabletilla tai mobiililla. Yhdistä useampi jakelutapaa yhdeksi käynnistysnapiksi. Oma ”App Store” yrityksellesi, koulullesi, yliopistollesi tai organisaatiollesi.

Varmista ohjelmistolisenssiehtojen noudattamista yhtäaikaiskäytössä sekä täysi hallinta sovelluksien käyttöoikeuksiin ja automaattiset päivitykset.

Parallels Remote Application Server on kustannusedullinen sovellusjakelu- ja VDI ratkaisu, jonka ansiosta on mahdollista saada käyttöön sovelluksia, työpöytiä ja dataa mistä tahansa.

Parallels RAS tuottaa täydellisen virtuaalisen ympäristön mille tahansa tietokoneelle ta mobiilille. Helppo käyttöönotto ilman konsultteja  huokeaan hintaan.

 

Lyhyesti meistä

Mikä on Etcetera?

Etcetera on IT palveluyritys Turunmaan saaristosta

Etcetera  edustaa valikoituja IT-infraratkaisuja, joiden tarkoitus on, mottomme mukaan, tehdä digitaalisesta jokapäivästämme sietävämmäksi.

Etcetera on webhotelli sivustoillesi, pienille ja suurille sekä virusvapaa ja turvattu sähköposti. Kauttamme voit myös rekisteröidä verkkotunnuksesi.

Etcetera  solmii ylläpitosopimuksen IT järjestelmästäsi, jolloin toimimme kuten sinun oma IT-osastosi.

Etecetera Networks  Työskentelee kestävän kehityksen  eduksi.  mm. annamme  osan tuottoistamme Itämeren pelastamiseen. Pisara meressäkö? kenties, mutta tarpeeksi monta pisaraa kaivertaa jopa kiven. Itämeri on paikallinen sisämeremme ja meidän täytyy tehdä jotain sen  hyväksi. Lisää näistä asioista voit lukea blogeistamme.

Etceteran verkkosivusto käy 100% aurinkovoimalla! Palvelinhallin seinät ja katto on kokonaan katettu aurinkokeräimillä. Kunnon akkupankki pitää palvelimet käynnissä kun aurinko ei paistaa. Lisäenergia saadaan tarvittaessa vesivoimalta. (tähän mennessä ei tarvittu). 

Yhteys

Puhelin: 0753267910

S-posti:  info@etcnet.fi

Posti:      Sähkömäki 1, 21660 Nauvo

Täytä ao lomake, niin olemme sinuun yhteydessä, kiitos.